x
X

Promotivne zastave

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Promotivne zastave

Promotivne zastave kao odlično reklamno sredstvo za internu i eksternu komunikaciju i prezentovanje vašeg brenda i poslovanja. Same svrhe promotivnih zastava su različite i zavise od namena klijenta i oblasti samog poslovanja, ali su bez ikakve sumnje odlična reklama za obeležavanje sedišta kompanije, zbog čega su najčešće prezentovane sa logom kompanije. Pozicije isped sedišta kompanije koja je najpogodnija za njihovo postavljanje jeste ispred ulaza u zgradu ili na statičnom ili fasadnom jarbolu čije postolje može biti plastično ili metalno. Promotivne zastave imaju dobar odnos same cene i kvaliteta, dugotrajne su i u potpunosti funkcionalno upotrebljive i u velikoj meri ističu vizuelno kompanijsku prepoznatljivost.

  • Polyester 110g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90