x
X

Dukserice sa natpisom

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

 • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
 • Štampani natpis na duksu
 • Otporan na pranje
 • Prijatan za nošenje

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Štampa natpisa na duksevima

Duksevi sa natpisom posebno su popularni među mlađom populacijom. Često se neke plesne ili muzičke grupe potrude da imaju iste ili slične dukseve s natpisom svog benda, a naručuju se i kao pokloni, posebno za decu, pa tako izrađujemo dukserice sa slikom animiranih likova iz popularnih filmova. Dukseve s natpisom štampamo različitim metodama štampe. Svaka od metoda je vrlo jednostavna procedura za nanošenje, visoko kvalitetna i otporna na ručno i mašinsko pranje. U zavisnosti od samog dizajna, All In One štamparija za dukseve s natpisom bira odgovarajući model štampe koji će koristiti, pa tako se flexcut opcija s materijalom koji se seče po konturama natpisa i onda transferuje na duks, bira u najvećem broju slučajeva, jer sama procedura nije zahtevna. S druge strane, flok cut štampa služi se istim principom, osim što flok sam po sebi ima teksturu plišanog materijala, pa tako ako su slova krzava ili dizajnirana s mnogo detalja, tada radimo direktnu digitalnu štampu. Izrada dukserica s natpisima u Beogradu je u našoj štampariji, tako, vrhunskog kvaliteta, bez obzira za koju verziju štampe se opredelite. Ako bolje pogledate naš sajt, iznad samog opisa proizvoda koji čitate, imate opciju popunjavanja Vaše porudžbine, te tako možete birati vrstu duksa sa štampom, ili odabrati opciju štampe na svojim duksevima, i za detalje izrade dodati jednostrano ili obostrano štampanje na duksevima. Osim toga, birate i pomenute različite opcije štampe, kao i količinu. Cena dukseva s natpisom tako će varirati, u zavisnosti od Vaših potreba, koje ćete sve uneti u ovaj kalkulator cena. Mi Vam, osim visoko kvalitetne štampe nudimo vrhunski kvalitet, za koju god varijantu da se odlučite. Takođe, sve možete da obavite online, bez gubljenja vremena u beogradskom saobraćaju. Povrh svega, naglašavamo da uvek možete da kontaktirate naše osoblje za izradu sopstvenog, originalnog dizajna i naglasiti im u kom pravcu želite da idete. Oni će svojom stručnošću i iskustvom dati sve od sebe da Vam maksimalno izađu u susret, kako biste dobili tačno onakav natpis kakav želite. Ako imate sopstvenu pripremu za štampu, dovoljno je da je profesionalno urađena i, naravno, u odgovarajućem formatu, i možete da je jednim klikom upload-ujete u pomenutom programu koji je vrlo jednostavan za snalaženje. Sve ovo možete da uradite samo odlaskom na našu veb stranicu. Nakon unošenja svih parametara imate opciju vidljivog iznosa s porezom na dodatnu vrednost, tako da nema nikakvih skrivenih troškova. Nadalje, svoju porudbinu možete naručiti na kućnu adresu i tako kompletirati svoju uslugu prema nama. Prihvatamo sve načine online plaćanja, a robu možete platiti i prilikom njenog preuzimanja, i sve to bez izlaska iz kuće. Usled tehnoloških dostignuća i efikasnosti našeg poslovanja moguće je da od inicijalne ideje do proizvoda u Vašim rukama prođe manje od dva dana.

 • Crna

 • Crvena

 • Plava

 • Siva

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90