x
X

Peskirna folija za izloge

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

 • Montaža

 • *mm
 • *mm
 • *mm
* u cenu je uračunat PDV
 • Efekat ledene površine
 • Digitalna štampa u punom koloru
 • Izuzetno rezistentne

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Peskirna folija

Peskirna folija za izloge je posebna vrsta folije koja odaje vizuelni utisak peščane površine. Svoju najčešću primenu ima na izlozima, kada želite nešto da zamaglite, ili da, u skladu s vizuelnim efektom koji želite da postignete, napravite efekat ledene površine. Peskirne folije za izlog nekada ste mogli da pronađete samo u sivoj boji, međutim napredak tehnologije je omogućio da se na njima vrši digitalna štampa u punom koloru, što je njihovu primenu umnogostručilo. Sada se, pored digitalne štampe na peskirnoj foliji, postižu čak i nijanse koje daju kameleon efekat, pa se boje iz svakog ugla drugačije prelamaju. Nakon štampanja peskirne folije, sečemo ih i nudimo usluge lepljenja na Vaš izlog, baš kao što je slučaj i sa svim našim ostalim folijama. Peskirne folije su izuzetno rezistentne, i mogu se oštetiti samo mehanički, jer su otporne na sve atmosferske uticaje, uključujući UV zračenje sunca. Najčešće ih srećemo u funkciji reklama za izlog, koje pored imena i logotipa organizacije, mogu da sadrže različite slike, koje se zbog prethodno pomenutih boja mogu prelamati na najneobičnije načine, dajući tako ekskluzivnost vizuelnog doživljaja slike u celini. Osim šablonske pozadine i željenih motiva, na izlozima se uglavnom nalazi i propratni tekst s relevantnim informacijama. Kad je reč o tekstu, dajemo Vam mogućnost da birate između svih poznatih fontova, i preporučujemo da koristite onaj po kom ste već prepoznatljivi klijentima, ili ga sadrži Vaš logotip. Za šta god da se odlučite, naš tim izuzetno iskusnih i obučenih dizajnera je uvek tu da Vam pomogne. Utisak koji postižete kod Vaših klijenata, kada vide Vaš izlog je od izuzetnog značaja. Već pri prvom pogledu, oni moraju da se osete privučenim da zavire u Vaše prostorije. Nije ni potrebno dodatno naglašavati da je veoma važno da imate na koga da se oslonite kad je reč o kvalitetu grafičkog rešenja, odnosno samoj pripremi fajlova za štampu, ali i rasporeda elemenata i boja, odnosno kompoziciji ukupne slike u izlogu. U našem All In One Copy Centru u Beogradu uvek možete računati na to da ćete dobiti pravi savet, sugestiju i rešenje za svoj izlog, kako biste mogli da izvršite vrhunsko i ekskluzivno brendiranje svog izloga.

 • Peskirna folija

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90