x
X

Plakati i posteri na veliko

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Plakati i posteri na veliko

Plakati i posteri su postali najrasprostranjeniji reklamni promo materijal koji je rasprostranjen na svakom koraku. Plakati i posteri su stalni u promociji proizvoda i usluga, kod različitih događaja, izložbi, akcijskih popusta itd. Plakati i posteri na veliko se najčešće štampaju na papiru raspona od 100 g i 150 g u osnovnim veličinama A i B formata, dok svako odstupanje od standardnih dimenzija jeste dopušteno i proizvoljno spram klijentovih potreba i zahteva. Preporuka za štampu tiraža u ofset štampi je tiraž od 300 i više komada, što ih čini odličnim izborom za masovne događaje.

  • Papir 135g i 170g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90