x
X

Planeri

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Planeri

Planeri su prateći deo svačijeg organizovanog dana i njihova uloga vremenom ne gubi na značaju, čak ni pored elektronskih planera, jer ovom proizvodu baterija nikada nije prazna. Kao i rokovnici, planeri više nego lepo reaguju na štampu i gravuru. Planeri su kao promotivni materijal izuzetno važni segment ne samo u poslovnoj komunikaciji, već i poslovnom predstavljanju, pa tako i pristupamo kreiranju vašeg brendiranog materijala. Planeri se razlikuju po dimenzijama i materijalu, u zavisnosti od toga da li su u pitanju stoni ili džepni planeri, kao i kakva je vrsta poveza u pitanju. U zavisnosti od toga od kog je materijala planer, radimo digitalnu štampu na papiru ili UV štampu na materijalu koji nije papir ili prava koža, ili žig na kožnim materijalima.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90