x
X

Pop up counter P1

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Counter promo pult lake montaže

Counter promo pult lake montaže iz tri dela drvene ploče. Counter promo pult lake montaže je konstrukcija koja ima istu namenu kao i promo pult, ali je drugačijih dimenzija i nema gornju stranu koja ga natkriva. Vrlo je jednostavan za sklapanje i rasklapanje, a svoju primenu najčešće nalazi na kongresima, sajmovima, izložbama i svim drugim događajima promotivnog karaktera, kao što su promocije razlih usluga i proizvoda. Na pop up couter-u najčešće ćete naći brošure, flajere i druge vrste reklamnog materijala. Drveni promo pult je metalna konstrukcija ukupne težine oko 15kg, na čijem se samom vrhu nalazi drvena ploča, što mu daje izdržljivost i čvrstinu, tako da može da se koristi u višenamenskim situacijama, koje su neka vrsta dugotrajnijh prezentacija, ali i u prostorijama Vaše kompanije, kao deo dekorativno-izložbenog prostora na kom, kao stalnu postavku, možete da poređate svoje proizvode ili promo materijal paleta svojih proizvoda. Ovako kvalitetan promo pult ima uslovni nedostatak – svoju težinu, ali je to istovremeno ono što ovu konstrukciju i čini stabilnom i dugotrajnom, a laka montaža je, svakako, izuzetna prednost. Štampanje pop up countera se radi na foliji koja se kašira na njega ili neke od njegovih stranica, uz mogućnost promene reklame u bilo kom trenutku, što mu daje višenamensku funkcionalnost. Štampa na pultu je ono što će Vašoj promociji brenda, proizvoda ili kompanije dati upečatljivost i visoku uočljivost. Kod štampanja promo pultova cena je ono što nas razlikuje od konkurencije, a kvalitetna digitalna štampa s pažljivo urađenom pripremom samih fajlova za štampu, nešto što nas u All In One Print Centru stavlja u sam vrh kvalitetne izrade promo pultova. Opseg cena, u zavisnosti od Vaših specifičnih upita, možete da proverite na našoj internet stranici i iskoristite pogodnosti online kalkulatora cena, tako da možete da napravite sopstvenu kalkulaciju koja je uklopiva u Vaš budžet koji ste izdvojili za ovakav vid promocije. Kad pogledamo ponudu promo pultova, Beograd može da se pohvali velikim izborom, ali malo gde ćete biti u prilici da Vam pult izbrendira i isporuči u takvom kvalitetu digitalne štampe. Zato izaberite nas, jer poruka da vodite računa o kvalitetu Vašem klijentu govori o tome da ulažete u sebe i svoj marketing, jer svaki detalj Vaše prezentacije u javnosti govori o celokupnoj slici koju klijent stvara o Vama.

  • Pop up counter P1

    Counter pult Praktik je nešto novo na našem tržištu, a odlikuju ga prilično laka i jednostavna montaža, obzirom da se sastoji iz tri dela, donje i gornje drvene ploče koje na sebi imaju žljeb na koji je postavljen čičak i panel koji je napravljen od rebraste plastike (može da se urola) na koji su postavljeni čičkovi sa gornje i donje strane. Izuzetno je stabilan i čvrst, bez obzira što nema dodatna ojačanja (testiran je).Komplet pored ova tri napomenuta dela sadrži i dve transportne torbe, jednu za drvene ploče a drugu ovalnu za panel koji se urola i ubacuje u torbu.. Dimenzija koju konstrukcija zauzima u prostoru: 91 cm širina x 50 cm dubina x 94 cm visina. Težina: 6 kg . Pakovanje: dve transportne platnene torbe sa rukohvatom, jedna za drvene ploče, druga za panel, dimenzija 50 cm prečnik za ploče i za panel 94 cm visina x 19 cm prečnik. Format fajla za pripremu: TIFF ili PSD, rasterizovan, bez lejera (flatten-ovan), bez dodatnih kanala, u CMYK kolornom modu, rezolucije od 100 dpi do 150 dpi.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90