x
X

Savijene vizit karte

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Savijena na pola
  • Dimenzije po izboru naručioca
  • Izbor boja neograničen

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Savijene vizit karte

Savijena vizit karta je nova opcija ovog proizvoda, i samim tim što je savijena na pola ostavlja dvostruko više mesta za infromacije. Samostalno dizajnirane vizit karte pružiće snažniju ličnu poruku, kojom Vaš klijent ili poslovni partner može lakše da Vas identifikuje. Štampanje vizit karti najčešće se vrši na 80-gramskom papiru sa ili bez plastifikacije, koja može biti jednostrana ili obostrana. Radimo ih po zahtevu, a razlika u odnosu na standardne je u tome što se savijaju na pola, pa to ostavlja više prostora za informacije. Vizit karte izrađujemo u dimenzijama 500mm x 700mm su najtraženije, međutim, izrađujemo ih i u dimenzijama po izboru naručioca. Izrada vizit karti daje mogućnost štampanja na klasičnom kartonu, ali cenu mogu da im uvećaju ekskluzivniji materijali kao što su premazani papiri i slično. Savijene vizit karte sjajna su opcija marketinga, a mogu se držati u svim javnim objektima, na pultovima, recepcijama i ugostiteljskim objektima. U našem All In One Copy Centru u Beogradu zasposlen je stručan tim profesionalnih i kreativnih dizajnera koji su već stvorili dizajnirane šablone za razne usluge i proizvodne procese, ali su spremni i da urade pripremu za štampu po ideji za vizit kartu koju je klijent zamislio. Zahvaljujući visokoj tehnologiji najkvalitetnije digitalne štampe Vaše personalizovane vizit karte zadržaće isti sjaj, čak i nakon dužeg vremenskog perioda. Kod njihove izrade izbor boja je neograničen, a naš tim je tu da Vašu prvobitnu ideju dotera ili je jednostavno sprovede u delo, ukoliko tačno znate šta želite. Ukoliko niste u potpunosti spremni za samostalno dizajniranje savijenih vizit karti, na našem sajtu naći ćete program za pravljenje vizit karti,koji je veoma jednostavan za snalaženje. Neka naša štamparija za vizit karte učini ono što i oni za Vaše poslovanje – pomognu da izgradite brend i uvek budete profesionalni i dobro organizovani.

  • Papir 300g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90