x
X

Dukserica direktna flex štampa

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Jarke boje na duksu
  • Otporne na pranje

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Digitalna stampa na duksevima

Direktna fleks štampa dukseva u Beogradu se u našim prostorijama vrši ovom vrstom štampe već duže vreme, i to je vrsta flex štampanja dukseva koja je i dalje vrlo popularna. Procedura je nešto komplikovanija, ali daje sjajne rezultate. Izrada dukserica sa fleks štampom je proces koji prvo podrazumeva štampu na materijalu tankom 70 mikrona. Nakon izvršene štampe, mašina koju koristimo prati konture samog dizajna i direktno ih opseca. Nakon toga, odsečeni deo se nanosi na duks putem prese, pod temperaturom od 180 stepeni. Ovakvim postupkom, digitalna štampa na duksu postaje otporna na mašinsko pranje, dok su same boje vrlo realistične. Pored svih prednosti koje ovakav metod nudi, nedostatak mu leži upravo u tome što, ako ima isuviše sitnih detalja i delova u samom dizajnu, to otežava njihovo sečenje. Samim tim, krajnji izgled u tom slučaju neće biti idealan, a mi u All In One Print Centru težimo upravo perfekciji. Dakle, ako Vaš dizajn ima suvise sitnih detalja, toplo Vam, kao opciju, preporučujemo direktnu digitalnu štampu na duksevima. Cena dukseva sa flex štampom je vidno istaknuta na našem sajtu, a možete je menjati u odnosu na specifičnosti Vaše porudžbine, kao i količine. All In One štamparija za fleks štampu dukserica nudi Vam mnogo različitih mogućnosti, uključujući i prethodno urađene dizajne, pa ako nemate sopstvenu ideju, ili je Vaša ideja kod nas već urađena, dovoljno je da poručite duks online i mi ćemo Vam ga isporučiti na teritoriji Srbije u rekordnom roku. Na Vama je samo da izaberete način plaćanja, a mi prihvatamo sve kartice, uključujući i PayPal opciju plaćanja, i plaćanje pouzećem kada roba stigne na Vašu adresu. Mi gradimo poverenje s našim klijentima rukovodeći se dvema osnovnim premisama – zadovoljstvo klijenta koji mora da dobije tačno ono što želi da bude njegov finalni proizvod i kratak rok isporuke koji nam omogućava sistem efikasne organizacije posla i kvalitetna mašinska oprema za izradu.

  • Crna

  • Crvena

  • Plava

  • Siva

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90