x
X

Puzzle srce sa slikom

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • 20x20 cm
  • Puzle u obliku srca

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Puzzle u obliku srca

Štampanje puzli sa slikom u srcu u Beogradu u All In One Print Centru vrši se u 75 delova. Možemo odštampati bilo koju sliku koju želite, bez obzira da li je u pitanju Vaša lična ili ste fotografiju pronašli na internetu i želite je kao puzle koje mogu da ukrašavaju zid Vaše spavaće sobe, nakon što je poklonite voljenoj osobi. Opcija izrade puzle srca sa slikom je sublimaciona štampa. Kad je reč o štampi na puzlama u obliku srca sa slikom Beograd ima nekoliko opcija i mesta koje Vam nude ovu uslugu, mada, nema mnogo štamparija za može da se pohvali tako dobrom tehničkom i tehnološkom opremljenošću, kao što je to slučaj kod nas. Za štampu puzli sa slikom cena je fiksna i vidljiva na našem sajtu – jedino što može da je promeni je količina srca koja poručite, i potreba za originalnim delom naših dizajnera. Njihov stručni rad je neprikosnoven, jer će u dogovoru s Vama da Vam urade originalnu sliku na puzlama, koja će biti vrhunskog kvaliteta, što će biti vidljivo prilikom samog štampanja. Ono što boju čini dodatno otpornom na vlagu i UV zračenje jeste sam proces sublimacije. Ovaj proces je posebna tehnologija koja nakon same boje vrši njenu termičko fiksiranje prajmerom, pa tako postaje rezistentna na habanje, vlagu i UV zračenje. Tako je jasno da je sublimacija proces koji govori o tehnici koja omogućava visok kvalitet izrade i trajnost ovih proizvoda u vremenu. Izrada puzli u obliku srca sa slikom nam je najčešće tražena kao poklon voljenoj osobi, jer je lepo iznenađenje i može lako da se montira na zid. Pogledajte šta je naša štamparija za puzle sa slikom već pripremila za Vas – možda Vam se dopadne neki od naših romantičnih predloga, i tako skratite put od želje do isporuke. Kupovina puzli u obliku srca online je tada, vrlo jednostavna i samo nekoliko klikova od Vas. Ako Vam je potrebna pomoć našeg stručnog tima za sam dizajn, slobodno nam se obratite preko kontakt formulara, i oni će napraviti idealno rešenje samo za Vas. Nakon štampanja koje Vam odgovara, možete tražiti isporuku proizvoda na kućnu adresu i mi ćemo Vam ga dostaviti u najkraćem mogućem roku, što je na teritoriji Srbije uglavnom u okviru od 24h.

  • Puzzle srce 20x20 cm

    Puzle u obliku srca dimenzije 200x200mm napravljene su od kartona i u sebi sadrže 75 delova. Štampa se radi sublimacijom koja omogučava jarke boje i štampu preko ivice puzle.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90