x
X

Stone zastavice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Stone zastavice

Reprezentativni reklamni proizvod pogodan za promociju, ali i za ukrašavanje samog prostora kompanije, kabineta ili kancelarije. Stone zastavice su specifične po svojim postoljima koja im daju stabilnost i dolaze u različitim materijalima, pa tako mogu biti plastična, mesingana ili prohromska. Jedan od materijala na kome se stone zastavice i izrađuju jeste kanvas i to standardnih dimenzija 10x20cm, sa ukrasnim šnurom kao i na krep satenu čije su dimenzije 26x17cm. Sama prisutnost resa na stonim zastavicama u potpunosti zavisi od klijenta. Stalak je sastavni deo paketa u kom dolaze stone zastavice i upravo se na stalku ističu satenske zastavice i to na jednokrakom, dvokrakom i trokrakom stalku. Sa druge strane, stone zastavice od kanvasa mogu imati samo jedan položaj i isticanje samo na jednokrakom stalku. Stone zastavice mogu biti u različitim oblicima sa štampom sa jedne ili obe strane.

  • Canvas platno

    Rade se na kanvasu (dimenzije 10x20 cm) sa ukrasnim šnurom.

  • Prohromsko postolje

    Prohrom stalak je izrađen od prohroma i može biti visine h30 i h40 cm.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90