x
X

Beachflag Suza

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Beachflag Suza

Jedan od popularnih reklamnih proizvoda za otvoreni prostor jeste beachflag suza. Odličan dodatak svakoj prezentaciji brenda širokim masama i događajima. Beachflag Suza ima i specifičnu konstrukciju koja je visokog kvaliteta i od fiberglas materijala. Fiberglas materijal označava složeni materijal koji se sastoji od staklenih niti koje su međusobno povezane sintetskom smolom. Ovaj materijal sa sobom nosi i dozu bezbednosti, jer fiberglas ne provodi elektricitet tako da dodatno uzemljenje radi zaštite od groma nije potrebno, zbog čega je spoljna upotreba uvek i u potpunosti bezbedna i sigurna. Održavanje beachflag Suze je pre svega jednostavno, a sama konstrukcija na kojoj se nalazi zastava sa štampom je visokog kvaliteta, izuzetno savitljiva i lagana za montažu. Beachflag Suza dolazi u nekoliko različitih dimenzija i u veličinama M, L i XL. Sama postolja mogu biti raznovrsna, tako da baza može biti od PVC materijala, betonska, ili u formi šiljka ili ploče.

  • Polyester 110g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90