x
X

Taburići

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Taburei

Taburei su postali izuzetno popular proizvod poslednji godina, pre svega zbog svoje praktičnosti, zatim primenljivosti i, na kraju, zbog svoje dopadljivosti i vizuelnog identiteta. Taburići se izrađuju od posebne poliuretanske pene i mogu biti kockastog, valjkastog ili pravougaonog oblika, dok sama štampa može biti sa svih strana što je pogodno ukoliko želite da složite jednu veliku kocku pa taburiće štampate kao iz delova. Digitalna štampa visoke rezolucije u punom koloru daje bogat i realističan otisak vašeg željenog dizajna. Idealan su proizvod koji je obavezan na sajmovima, promocijama i različitim sajamskim nastupima.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90