x
X

Totemi

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Totemi

Neke reklame su jednostavno veće od drugih i totemi su jedni od njih. samostojeće reklame većih dimenzija zarad bolje vidljivosti i uočavanju poslovnih objekata sa svih razdaljina. Totemi imaju mogućnost osvetljenja, tako da mogu biti svetleći ili nesvetleći, pa se tako i izrađuju kao svetleći ili nesvetleći totemi. Materijal od koa se totemi prave jeste različit i totemi se uvek izrađuju u dimenzijama koje klijent zahteva. Najčešći materijal za toteme jeste eloksiran aluminijum i forex, sa digitalnom štampom, dok postolje najčešće bude urađeno od metala zarad bolje stabilnosti samog totema. Dodatno, materijali koje totemi mogu uključivati jesu pleksiglas, alubond, različite forme 3D aplikacija itd.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90