x
X

Tripod Up

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Roll up banner

Roll up baneri su rasklopive reklame koje se sastoje od konstrukcije i nategnutnog platna od polupropilena. Najčešće ih viđamo ispred štandova na sajmovima ili sličnim izložbenim manifestacijama, mada se neretko koriste i na naučnim konferencijama i drugim događajima sličnog tipa. Naša ponuda roll up banera je raznolika, mada je naprodavanija dimenzija roll up banera 80cm x 200cm. Rolo baneri se sastoje od aluminijusmke konstrukcije koja pridržava ceradno ili propilensko baner platno na kom se nalaze informacije reklamnog sadržaja – logo, poruka, informacija o kompaniji ili akciji itd. Reklamne banere u All In One Copy Centru nakon izrade dostavljamo s platnenom torbom. S obzirom da je naša laboratorija opremljena najsavremenijim mašinama najnovije generacije i visoke produktivnosti, to omogućava brzu realizaciju štampe u izuzetno visokom kvalitetu, što je garancija da će Vaši digitalno štampani proizvodi ostvariti svoju reprezentativnu namenu. Samim tim, u mogućnosti smo da, po potrebi, menjamo dizajn na platnu koje je postavljeno na sam mehanizam. Kod roll up banera cena je definisana u zavisnosti od veličine konstrukcije i dimenzija materijala, kao i njegovog kvaliteta. Ono što je izuzetno važno kod cele ove konstrukcije rollup banera je da ima mehanizam uvlačenja u rolnu koja omogućava transport do mesta izlaganja bez ikakvih problema. Ako imate potrebu da naručite specifične banere cena će se formirati u skladu s Vašim specifikacijama, a možete koristiti i kalkulator cena na našem sajtu koji je veoma jednostavan za snalaženje. Cena ovakve usluge je nešto veća od standardne, ali to što dobijate ovom uslugom je neprocenjivo. Ukoliko Vaše poverenje i ideju, prepustite nama i našoj realizaciji, zasigurno ćete biti prepoznatljivi i reprezentativni kako među Vašim komitentima tako i među Vašim konkurentima. Kvalitetna štampa na baner platnu je ono što će sačuvati originalni kvalitet i sjaj Vašeg proizvoda. Mi ćemo dizajnerski formulisati ideju u grafički i marketinški opravdan predložak, koji ćemo, nakon Vaše verifikacije, realizovati u štampani proizvod, najvišeg kvaliteta, u adekvatno brzom roku.

  • Forex

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90