x
X

X banner

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Rasklopiv
  • Aluminijumska konstrukcija
  • Ceradno baner platno

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

X banner

X baneri su rasklopive reklame koje se sastoje od aluminijumske konstrukcije i ceradnog baner platna. Najširu upotrebu X banera nalazimo na promotivnim skupovima i izložbenim manifestacijama, na naučnim konferencijama i drugim događajima marketinškog karaktera. Naša ponuda X banera sadrži i torbu u koju lako možete da spakujete aluminijumsku konstrukciju, koja može da posluži za montažu više različitih banera. X baneri se sastoje od konstrukcije koja pridržava ceradno ili propilensko baner platno na kom se nalaze informacije vezane za promociju – logotip, slogan, informacija o trenutnoj kampanji ili akciji itd. Reklamni X baneri u All In One Copy Centru nakon izrade dostavljaju se s torbom u koju se odlažu nakon upotrebe. Kako je naša laboratorija opremljena najmodernijim mašinama visokih radnih performansi, u mogućnosti smo brze realizacije štampe u izuzetno visokom kvalitetu, što je garancija da će Vaši digitalno štampani baneri ostvariti svoju reprezentativnu namenu. Kod X banera cena je definisana u zavisnosti od dimenzija materijala i držača, kao i njegovog kvaliteta. Ono što je izuzetno važno kod X banera je da lako možete iskoristiti kalkulator cena na našem sajtu koji je veoma jednostavan za snalaženje i tako doći do finalne cene proizvoda koji će najbolje izvršiti svoju namenu. Svoje poverenje i ideju za dizajn X banera, prepustite nama i našoj realizaciji, i sigurno ćete biti prepoznatljivi i istaknuti među Vašim konkurentima. Mi ćemo dizajnerski formulisati ideju u grafički i marketinški opravdan predložak, koji ćemo, nakon Vaše verifikacije, realizovati u štampani proizvod, najvišeg kvaliteta, u adekvatno brzom roku. Kvalitetna štampa na baner platnu je ono što će sačuvati njegov originalni kvalitet i sjaj. Marketinška istraživanja su potvrdila da ljudi čak 80% bolje opažaju objekte koji su u boji nego one koji su crni-beli, te je i naša preporuka klijentu da se uvek odluči, osim u retkim specifičnim prilikama, za opciju štampanja banera u punom koloru. Neka naša štamparija za X banere učini ono što i oni za Vas – pomognu da izgradite jak vizuelni identitet i uvek budete prepoznatljivi i originalni.

  • Polipropilen

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90