x
X

Štampana folija za izloge

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

 • Montaža

 • *mm
 • *mm
 • *mm
* u cenu je uračunat PDV
 • Najbolje nemačke folije
 • Pun kolor
 • Izuzetno otporne

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Štampana folija za izloge

Štampana folija za izloge je folija koju viđate svakodnevno na izlozima marketa, prodavnica i kladionica. Folija može biti mat ili sjajna, a koristimo samo najbolje nemačke folije na kojima štampamo u punom koloru. Garancija na foliju sa štampom je 3 godine, ako nije konstantno izložena sunčevom zračenju, ali ako jeste izložena UV zračenju, dajemo garanciju na 2 godine. Po želji vršimo usluge lepljenja folije za sve štampane folije iz naše ponude. Pogodnost digitalne štampe na foliji je upravo to što omogućava štampanje velikih formata, a pogodne su i za sve vrste štampe. Ove folije su izuzetno otporne, i mogu se oštetiti samo mehanički. Svoju najčešću primenu nalaze u izradi reklama za izlog, koje pored imena i logotipa organizacije, mogu da sadrže različite slike, ali i tekst sa svim relevantnim informacijama. U slučaju štampanja teksta, imate mogućnost da birate između svih mogućih fontova, a ako nemate tačnu ideju o tome kako bi mogla da izgleda pozadina tog teksta, naš tim izuzetno iskusnih i obučenih dizajnera je uvek tu da Vam pomogne. Utisak koji postižete kod Vaših klijenata, kada pogledaju Vaš izlog je veoma značajan. Već pri prvom pogledu, oni moraju da se osete privučenim da zavire u Vaše prostorije. Takođe, veoma je značajno da imate na koga da se oslonite kad je reč o kvalitetu grafičkog rešenja, odnosno samoj pripremi fajlova za štampu, ali i rasporeda elemenata i boja, odnosno kompoziciji ukupne slike u izlogu. Štampanje reklame za izlog se, tako, kreira od Vaše početne ideje uz naše sugestije, kako bismo imali krajnju sliku koja ima boje koje klijente asociraju na Vas, font Vašeg logotipa, a opet, potpuno novu i osvežavajuću pozadinu i nove informacije. Skidanje folije sa izloga, ukoliko je to bilo privremeno rešenje za izložbeni prostor, možete izvršiti lako, pomoću jednostavne alatke koju ćemo Vam dati, ili nas pozovite da obavimo skidanje folije i čišćenje izloga bez ikakvih oštećenja. Neka naša štamparija za štampane folije učini ono što i one za Vas – pomognu da izgradite jak vizuelni identitet, privučete klijente i na samo jedan pogled prenesete informaciju koju želite do svog klijenta.

 • Folija

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90