x
X

Indigo blokovi

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Samokopirajući blokovi
  • Numeracija po potrebi
  • Perforacija

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Štampani indigo blokovi

Poslovni obrasci mogu poboljšati ukupni imidž Vaše firme, a ujedno Vam pomoći u tome da Vaše poslovanje bude bolje organizovano. Sve što je potrebno je da prilagodite indigo obrasce potrebama Vašeg poslovanja. To možete učiniti tako što ćete sami kreirati odgovarajuće formulare ili tako što ćete izabrati iz naše ponude šablona onaj koji najbolje zadovoljava Vaše potrebe. Kod kreiranja obrazaca nije potrebno da budete preterano kreativni, potrebni su podaci i logo Vaše firme i da se odlučite kakav tip formulara ispunjava Vaša očekivanja. Ova vrsta štampanog materijala veoma je korisna ljudima koji rade u proizvodnji, marketingu, industriji ili hotelima, znatno im olakšavajući način poslovanja. Što se same štampe tiče, postoji nekoliko opcija za indigo blokove koje štampamo najčešća opcija je da je drugi list indigo kopirajući, takodje ako vam je potrebno možemo dodati numeraciju stranica kao i perforaciju posebnih delova indigo bloka.

  • Indigo blok

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90