x
X

Katalozi offset

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Katalozi offset

Offset štampa je postupak kojim se boja prenosi na offsetne ploče, a sa njih na tabak papira. Ujedno, ova vrsta štampe je više nego pogodna i isplativa za veliki tiraž i štampu zaista velikog broja otisaka. Offset štampa je odličan izbor za štampu kataloga, jer podržava preciznost koja je neophodna za proizvod kao što su katalozi. Katalozi mogu biti zaštićeni hladnom plastifikacijom, a postoji i opcija dorade parcijalnim lakom ili offsetnim lakom, kao i štancovanjem u krivolinijskim formama koje, za razliku od digitalne štampe, ima minimalna odstupanja.

  • Papiri

    Korice se rade na 250g papiru, unutrašnji listovi mogu biti na 130g ili 170g papiru.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90