x
X

Majice za decu

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

 • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Majice za decu

Važno nam je da i majice za decu budu prisutne u svakodnevnom životu i da, pored kvaliteta, budu i zabavne. Majice za decu štampamo postupkom digitalne štampe koja je postojana i ostaće na tekstilu čak i kada vaše dete poraste. Ponosno smo što se naše majice za decu odlikuju kvalitetom štampe i brzinom kojoj klijentima izlazimo u susret. Svi znamo koliko je važno otići sa poklonom kada iskrsne dečji rođendan, da?! Majice za decu nikada nisu dosadne u našim prostorijama i uvek možemo da odštampamo na majici vaš motiv ili personalizovanu poruku. Naši klijenti često sami pošalju svoja dizajnerska rešenja. Digitalna štampa koju koristimo za štampanje majica za decu ulazi u samu tkaninu i nema grubog prelaza pod rukom, ne možete da osetite rukom prelaze između oslikanog i neoslikanog dela, što dovoljno govori o vrhunskom kvalitetu ovog postupka. U najvećem broju slučajeva, ova vrsta štampe radi se na belom materijalu od pamuka, ali mi u ponudi imammo i tekstil drugih boja. Štampa se vezuje za sam materijal i prodire duboko u njenu strukturu. Kad je reč o digitalnoj štampi na tamnijim podlogama, u samu proceduru se dodaje prajmer. On je u stanju da fiksira boju, tako da takođe postaje otporna na mašinsko pranje, međutim, za razliku od belih podloga, ovde boja ne može do te mere da prodre u tkaninu, pa se osećaju prelazi između štampanog i neštampanog dela materijala. Kod direktne digitalne štampe majica cena može da varira u odnosu na dodatne varijante štampe koje se nalaze u našoj ponudi. Pored opisa usluge ili proizvoda na našem sajtu, nalazi se program u koji unosite različite varijabile Vaše porudžbine. Osim odluke da li štampate na našim majicama ili donosite svoje, i opcija štampe na tamnijoj ili svetlijoj podlozi, u mogućnosti ste da izaberete količinu, i štampu na prednoj, zadnjoj strani ili na obe. Takođe, nudimo i mogućnost štampanja na rukavima pod posebnim uslovima. Sve ovo kao parametre karakteristične za Vašu narudžbinu birate u ovoj aplikaciji i tako u realnom vremenu videti koliko će da iznosi ukupna cena, u zavisnosti na odabrane mogućnosti. Osim ovih opcija, nudimo Vam i mogućnost odabira među mnoštvom majca s digitalnom štampom, koje mso mi već osmislili za Vas. Ako Vam nijedna od ponuđenih mogućnosti ne odgovara, dajemo Vam priliku da, na istom mestu, učitate Vaš dizajn koji ste prethodno pripremili u odgovarajućem formaatu za štampanje i pogledate kako bi izgledao pre same izrade. Ukoliko Vam ni ovaj prelog ne vrši funkciju koju ste zamislili, nemojte da oklevate da kontakirate naše kolege koje rade dizajn. Uz pomoć Vaših osnovnih zamisli i pravca u kom želite da idete, oni će se potruditi da Vam daju najbolje primere i iskustva iz prakse, osmislivši savršen dizajn na majicama s digitalnom štampom, po Vašem ukusu. Nakon završetka ove procedure, možete nastaviti s procedurom onlajn poručivanja majica s digitalnom štampom. Isporučujemo ih na kućnu adresu i prihvatamo sve načine plaćanja.

 • Crna

 • Crvena

 • Narandžasta

 • Roza

 • Siva

 • Svetlo plava

 • Zelena

 • Žuta

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90