x
X

Direktna štampa na koži

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Direktna štampa na koži

Direktna štampa na koži ili eko koži vrši se digitalnom UVštampom.Štampanje kože podrazumeva direktnu štampu kože, čak i u slučajevima tamne ili bojene kože u punom koloru, a to uključuje i štampu na eko koži. Digitalno štampanje kože i eko kože u Beogradu u našem All In One Print Centru vrši se kako na gotovim proizvodima, tako i na isečenim malim delovima iste. Najveća dimenzija kod gotovih proizvoda iznosi 508mm x330mm. Štampa na predmetima od kože podrazumeva visok kvalitet i rezoluciju same štampe, kao i njenu dugotrajnost. Tekstura kože se zadržava, a sam otisak boje je otporan na UV zračenja, vlagu i ostale atmosferske (ne)prilike. Štampa na predmetima od kože vrši se vrhunskom digitalnom tehnologijom poslednje generacije i u stanju smo da proizvedemo velike količine odštampanih predmeta od kože u izuzetno kratkim vremenskim intervalima. Naši klijenti štampu na kožnim predmetima koriste i kao reklamni materijal i kao predmete koje kasnije distribuiraju u prodaju, poput novčanika, tašni, nesesera i garderobe. Svaki proizvod koji izlazi iz naše štamparije za kožu može da se smatra originalnim delom autora, ako je obezbedio sopstvene fotografije u određenom formatu, koje štampom dobijaju svoj finalni izgled. Cena digitalne štampe na koži pre svega varira u odnosu na veličinu predmeta, količine i ostalih parametara koje imate priliku da postavite kao zadate ciljeve prilikom provere konačnog iznosa po Vašem inputu u naš kalkulator cena. Ovaj jednostavan program naći ćete pored željenog proizvoda ili usluge na našoj veb stranici i pomoći će Vam da i pre nego što dođete kod nas ili nam se obratite mejlom ili telefonom u direktnom kontaktu, utvrdite koliki bi bio konačni iznos za uslugu koja Vam je potrebna. Osim njega, na našem sajtu nalazi se i program koji sadrži već prethodno dizajnirane šablone u vidu sugestija za Vaš konačni izgled porudžbine, a možete i da ubacite sopstvenu fotografiju i pogledate kako će na samom predmetu izgledati, pre nego što se odlučite za konačan izbor. Ukoliko Vam je i daljepotrebnapomoć ili sugestija dizajnera, naš kreativni tim će saslušati Vaše ideje i dati sopstveni predlog, navođeni Vašim željama.

  • Bela eko koža

    Gravura, prosecanje, CMYK štampa i CMYK + bela štampa

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90