x
X

Zastave za jarbole

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Zastave za jarbole

Zastave za jarbole se izrađuju od Flag platna čije je osnovna namena izrada zastava, čime je kvalitet zagarantovan. Zastave za jarbole ujedno odlikuje i specifičan set koraka koji je vidljiv u specijalnom materijalu za zastave kao prvom koraku, zatim specifičnim načinom šivenja, a spram zahteva klijenta. Sve zastave za jarbole koje izrađujemo se isporučuju isključivo sašivene, sa već postavljenim ringlicama, ojačane gurtnom, kao i ojačanim uglovima zastave ukoliko klijent to zahteva. Sublimaciona štampa koja se koristi za štampu zastava omogućava korišćenje najsloženijih i najraznovrsnijih motiva. Intenzitet boja sa obe strane je podjednako intenzivan, sa efektom ogledala sa zadnje strane. Način štampe u kombinaciji sa kvalitetom materijala obezbeđuje dug vek zastavama u svim uslovima. Rok trajanja je neograničen.

  • Polyester 110g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90