x
X

Standardni pečat

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Standardni pečati

Kako ne postoji poslovanje koje može da funkcioniše bez pečata, tako ne može ni ponuda pečata da bude bez standardnih modela pečata. Standardni pečati su najpopularniji modeli pečati, koji imaju svakodnevnu upotrebu u radu svih pravnih lica i organizacija. Naši pečati garantuju dugotrajnost, izdržljivost i otisak u boji najvišeg ranga. Sve gume ze pečate su izrađene od najkvalitetnijih materijala sa visokim nivoom detalja koji vodi ka kvalitetnom i preciznom otisku.

  • Trodat 4911

  • Trodat 4912

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90