x
X

Stoni kalendari

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Stoni kalendar

Radna površina uglavnom sadrži najbitnije elemente svakodnevnice pa se tako na svim radnim stolovima mogu naći stoni kalendari koji stoje u uglu radne površine, bez obzira na primenu pametnih telefona i kalendara unutar njih. Stoni kalendari dolaze u nekoliko različitih dimenzija, i oblika ukoliko je to potrebno, sa svojim postoljem koje ne dozvoljava da materijal klizi i da vaš kalendar izgubi stabilnost ma u bilo kom momentu. Stoni kalendari imaju metalnu žicu na vrhu sa kojom su povezani, dok sami kalendari mogu biti odštampani u više boja, sa obe strane i sa posebnim delom za štampu sa leve strane koji je statičan, dok je ostatak kalendara mobilan i omogućava okretanje listova.

  • Papir 130g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90