x
X

Svetleće LED reklame

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Svetleće LED reklame

Danas možemo sa sigurnošću reći da LED diode imaju više nego široku primenu u svim oblastima, ali i u izradi svetlećih reklama koje su dodatak na reklamnom displeju, ali i za samu dekoraciju unutrašnjih i spoljašnjih prostora, različitih objekata, ali i noćnih objekata popute klubova, restorana i lokala različitih namena. Svetleće LED reklame stvaraju efekat i ostavljaju veliki utisak i čine da se pamte, zbog njihovog atraktivnog i upadljivog izgleda, odnosno vizuelnih efekata. Svojim neograničenim mogućnostima LED diode postižu dinamiku paljenja i gašenja, najviše zbog LED dioda visokog sjaja, a u različitim bojama poput crvene, žute, bele, zelene i plave. Jedna od bitnih karakteristika LED dioda leži u njihovoj štedljivosti, odnosno u dugom veku trajanja.

  • Alu bond

  • Alu profili

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90