x
X

Svetleće neonske reklame

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Svetleće neonske reklame

Sve veći zahtevi tržišta su zahtevali i veću ponudu, atraktivnija rešanja i dugotrajni vizuelni efekat. Kako bi se te potrebe zadovoljile bilo je neophodno svet neonskih reklama podići na viši nivo zbog čega su LED NEON reklamne oznake postale svakodnevnica u svetu reklamnog oglašavanja i predstavljanja brenda. Svetleće neonske reklame su više nego pogodno arhitektonsko osvetljenje, jer pružaju homogeno svetlo visokih performansi koje je idealno za isticanje specifičnih arhitektonskih obeležja i kontura. Središte svetlećih neonskih reklama čini silikonsko crevo sa LED diodama. Ove reklame su projektovane za konfiguraciju i montažu na licu mesta zbog čega imaju izuzetnu prednost u odnosu na klasične neon cevi. Samo neonske creno može da se oblikuje spram želje klijenta i spram samog dizajna, što nije bio slučan ranije sa klasičnim neon crevima. LED neon nij epodložan lomljenju i ne zahteva visoko naponskih transformator, što ga čini idealnim za svako poslovanje, jer rade na direktnih 220V ili pak i 12/24V. Svetleće neonske reklame se mogu koristiti samostalno ili za osvetljavanje 3D slova i ne zahtevaju dodatna održavanja i savršena su za manje pristupačna mesta.

  • Alu bond

  • Alu profili

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90