x
X

Svetlece reklame od alu profila

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Svetleće reklame od alu profila

Aluminijumski profili za izradu svetlećih reklama su izuzetno pogodni za izradu reklama manjih i većih dimenzija. Alu profili donose stabilnost reklamama bez obzira na njihovu malu težinu. Alu profili daju veliku dimenzionu stabilnost što omogućava izradu malih i velikih formata reklama pa aluminijumski samonosivi profili nude izbor raznih širina, dubina i izgleda profila. Svetleće reklame od alu profila se razlikuju i izrađuju po vrsti kućišta i to na reklame sa aluminijumskim kućištem i reklame sa alubond kućištem. Svetleća reklama od alu profila uvek ima jednostranu aluminijumsku svetleću kutiju debljine 5 ili 10cm, u kombinaciji sa klik ramom od 32mm koji može biti ravan i klasičan - gerovan, ili sa sjajnim uglom iliti rondo. Klik ram omogućava laku zamenu grafike, jednostavnu, jer funkcioniše na klik sistemu ramova. Svetleća reklama od alu profila, pored aluminijumskih profila ima leđa od pocinkovanog lima, licem od belog klirita i fluo ili led rasvetom. Sama reklama je izuzetno stabilna i postavlja se kao noseća konstrukcija. Sam alubond može biti različite boje i debljine, dok se sam pleskiglas može boristiti u kombinaciji sa raznovrsnim materijlaima, kao što su PVC folija, čime se doprinosi raznovrsnosti efekata i vizuelnom bogatstvu reklame.

  • Alu profili

  • Alu bond

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90