x
X

Svetleće reklame krst za apoteke

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • 3D
  • Led svetlo
  • Dimenzije po želji

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Svetleće reklame krst za apoteke

Najsnažniji utisak na Vaše kupce će ostaviti 3d svetleća reklama s led svetlom, zato što je takvu reklamu vrlo lako opaziti. Svetleće reklame krst za apoteke se prave od aluminijumskog rama s kliritom i pvc folijom. Po obodu reklame mogu se naći led diode koje daju bolji efekat samoj reklami. Obično su dvostrane jer se montiraju bočno, kako bi krst bio što uočljiviji prolaznicima sa svih strana, a ne samo onima koji idu direktno ka samoj apoteci. Najčešće viđana opcija svetlećeg krsta dimenzija je 80cm × 80cm. Profili se prave od eloksiranog aluminijuma. Na samom krstu „Apoteka“ ili „Pharmacy“, su uobičajeni nazivi, koji mogu i ne moraju da stoje,a led diode se nalaze ravnomerno raspoređene, jednoredno ili dvoredno, i to, uglavnom u zelenoj boji koja je vrlo uočljiva i na našem tržištu najzastupljenija. Led diode su predviđene za naizmenično paljenje i gašenje, kako bi svetleća reklama krsta za apoteke bila još uočljivija. Za sve apotekarske krstove prodaja se vrši nakon konačne provere finalnog proizvoda. Kod nas mogu da se naruče u dimenzijama koje želite, a pored ivičnog osvetljenja u boji, nudimo Vam i opciju matričnih led displeja, gde mogu da stoje informacije o trenutnom danu, satu, godini, spoljnjoj temperaturi i slično, po zahtevu samog klijenta, ukoliko se radi o krstovima većih dimenzija. Ovi podaci se postavljaju tako da se kreću i smenjuju, a da bi se tu našli moraju biti povezani s računarom i/ili USB memorijom. Kad je reč o specijalnim efektima, led dioda može da se programira tako da se smenjuju boje u jednakim intervalima i tako postiže još veča uočljivost apotekarskog krsta. Po potrebi, moguće je napraviti različit sistem rada putem IC daljinskog upravljača. Naravno, uvek postoji opcija da se ceo krst automatski ugasi, pa nakon određenog intervala, opet upali. Led tehnologija je mali potrošač elektične energije, tako da Vaša reklama lako dolazi do izražaja, naročito noću. Kod svetlećih led krstova cena je ono što nas razlikuje od konkurencije, ali ne morate da nam verujete, nego se sami uverite u to. Na našem sajtu iskoristite pogodnosti online kalkulatora cena i sami kreirajte svoju specifikaciju za porudžbinu u realnom vremenu.

  • Alu bond

  • Alu profili

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90