x
X

Svetleće silikonske narukvice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Svetleće silikonske narukvice

Polje silikonskih narukvica konstantno raste i razvija se novim proizvodima, što ponudu čini sve bogatijom. Svetleće silikonske narukvice su dodatak našoj ponudi silikonskih narukvica i čine odličan reklamni proizvod na svakom događaju i za svaku priliku. Savršen proizvod za noćne događaje kada vizuelni identitet narukvica najviše dolazi do izražaja, a ujedno je prijemčiv proizvod i bez štampe, dok sa štampom dobija svoju punoću u potpunosti. Na svEtlećim silikonskim narukvicama, a u zavisnosti od zahteva klijenta, moguće je uraditi štampu različitim tehnikama.

  • Zelena

  • Plava

  • Roza

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90