x
X

Table od drveta

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Table od drveta

Ukoliko želite da istaknete vaš brend u potpunosti i da budete drugačiji od drugih, onda je reklama u vidu table od drveta pravo rešenje za vas. Table od drveta su doživele bum poslednjih godina i pravu ekspanziju u raznovrsnim oblastima. Ovo reklamno rešenje je savršeno ukoliko je i vaša delatnost takva da je sam pogled na reklamu može povezati sa vašim proizvodom ili uslugom. Drvo za izradu tabli je puno, kvalitetno i glatke površine na kojoj štampa ili gravura dobija svoj puni oblik i formu. Table od drveta mogu biti različitih dimenzija i oblika.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90