x
X

Table od klirita

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Table od klirita

Poslovni prostor uvek nudi veliki prostor za jedinstveno prezentovanje ili jednostavno obeležavanje poslovnog prostora. Prilikom odabira materijala, proizvoda ili predmeta kojim će poslovni prostor biri obeležen neophodno je uzeti u obzir nekoliko različitih faktora - materijal, sama namena proizvoda, veličina prostora koji se obeležava i spram toga veličina reklame, poziciju gde će reklama biti itd. U ovakvom planu jedan od velikih faktora jeste sama praktičnost i prenosivost proizvoda u smislu nesmetanosti prilikom kretanja - neophodno je da obeleživač bude vidljiv, a da ujedno ne ometa prirodan tok ljudi unutar ili van objekta koji se obeležava. Uzevši ovo u obzir table od klirita predstavljaju jedan od najlogičnijih i najpogodnijih rešenja za isticanje i prezentovanja brenda na praktičan i elegantan način. Klirit kao materijal sa sobom nosi brojne pogodnosti koje se ogledaju u kristalnoj providnosti i blještavom sjaju, koji osigurava besprekornu svetlosnu propustiljivost i izuzetnu postojanost na atmosferu, a ujedno i ima odlične fizičko-mehaničke osobine, zbog čega je pogodan za dalju obradu i manipulaciju sa mogućnošću termičkog oblikovanja. Klirit nije vezan za standardne ili najčešće dimenzije, već se sam oblik i veličina kliritne table prilagođava dizajnu i želji samog klijenta, kao i prostoru. Kliritne table uvek stižu u paketu sa četiti metalna distancera u srebrnoj ili zlatnoj boji što omogućava da tabla bude blago udaljena od same površine na koju je nakačena, čime sam materijal diše i omogućava lak pristup za samo održavnaje materijala. Distanceri su nerđajući i metalni pa se za spoljnu upotrebu koriste u širinama Fi 13 di Fi 19mm i njihova pogodnost za unutrašnju i spoljašnju upotrebu se vidi i kroz činjenicu da nisu korozivni tako da nema neželjenih efekata i trajnih negativnih tragova, dok sama tabla ne gubi na vizuelnoj formi i zadržava svoju elegantnost.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90