x
X

Tekstilni baneri

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Tekstilni baneri

Tekstilni baneri obuhvataju sferu obrade tekstilnih materijala u punom coloru. Tekstilni baneri se rade na 200 gr poliester materijalu, što im daje veliku fleksibilnost i prostor za dalju obradu. Upotrebni spektar tekstilnih banera se odnosi na promociju i prezentaciju proizvoda, brendiranju unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora. Tekstilni baneri su odličan reklamni proizvod za izlagačke i izložbene salone. Tekstilni baneri koji izađu iz naše proizvodnje se odlikuju visokim kvalitetom UV štampe, koja je pored kvaliteta i vodotporna i izrađuju se na mašinama poslednje generacije, na materijalu koji je deo palete evropskog standarda. Dodatno može biti urađena obrada termo fiksacije platna sa obradom šivenja.

  • Poliester 200g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90