x
X

Transparentne kartice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Štampa na transparentnim karticama

PVC transparentne kartice sa štampom, koje su potpuna revolucija u svetu kolor ID kartica, proizvodi su vrhunskog kvaliteta od neobične, transparentne plastike. Na providnim karticama štampa se vrši u punom koloru, a najčešće je u pitanju UV štampa. Za ID providne kartice štampanje je efektno čak i ako se uradi jednostrano, mada se većina naših klijenata odlučuje za dvostranu kolor štampu. Za transparentnu karticu štampanje se vrši i na mat i na sjajnoj podlozi i obe su verzije jednako zastupljene, elegantne i efektne. Najčešće su u pitanju luksuzni objekti i događaji, ali sve češće je trend potražnje za transparentnim vizit karticama. Često ih veliki prodajni ili uslužni lanci poklanjaju svojim klijentima, u vidu kartice za popuste, što su, u stvari, plastične kartice sa štampom, tako da je dugotrajnost štampe na providnim karticama je veoma važna, upravo zato što postoji širok spektar opcija za specijalne efekte, i što se akcenat stavlja na luksuzan izgled i besprekoran dizajn, tako da su greške nedopustive. Štampanje na transparentnim karticama vršimo na mašinama visokih radnih kapaciteta, tako da smo spremni da Vašu porudžbinu realizujemo u izuzetno kratkom roku.Usluga embosiranje slova ili brojeva Vam je takođe na raspolaganju, pri čemu ne treba zaboraviti i veliki izbor specijalnih efekata koje ovakvi proizvodi, po svojim karakteristikama, dozvoljavaju. CIP kartice RFID mogu takođe da se urade na providnoj plastici, uključujući dodatne usluge zaštite i enkripcije. Štampa na PVC folijama je interesantna i zbog sposobnosti dobre apsorpcije boja, što samo učvršćuje materijal na kom se štampa i čini ga rezistentnim na hladnoću, vlažnost, zračenja sunca i slično. Bez obzira da li su u pitanju transparentne plastične vizit kartice ili vip kartice sa štampom, nikada nemojte da brinete o ostavljanju jakog utiska na klijente, jer je on neminovan. Za loyalty kartice štampa na transparentnoj podlozi se po tehnici ne razlikuje od prethodno navedenih, a za njima postoji rastuća potreba jer je mnoge kompanije uvode kao znak lojalnosti svom brendu, pokušavajući time da nagrade svoje verne korisnike. Mi kao štamparija za transparentne kartice nudimo već nekolicinu najčešće traženih grafičkih i dizajnerskih rešenja, a na Vama je da date svoju viziju konačnog izgleda proizvoda, koji će, uz našu stručnu pomoć dobiti izgled prefinjenosti, elegancije i luksuza.

  • Kartica

    Plastika, debljine: 0,76 microna, providna. Dimenzija: 85x55mm

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90