x
X

Sportska oprema

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Sportska oprema

Aktivan stil života je sve popularniji i možemo reći da je već sam po sebi trend. Kao i svaki trend i ovaj zahteva određeni broj pratećih elemenata koji ga upotpunjuju, čineći ga dostupnijim, lakšim i pogodnijim za bavljenje. Ponuda proizvoda unutar sportske opreme obuhvata proizvode od tekstila i plastike najčešće, ali nije nemoguće sresti i proizvod od nekog drugog materijala. Sfera sportske opreme obuhvata proizvode kao što su sportske torbe različitog materijala, sportski rančevi koji takođe mogu biti raznovrsni, flašica za vodu ili pribor za jelo, kao i proizvode od panuka poput donjeg dela trenerki, različitih šorceva ili i nekog predmeta sa reflektujućom oznakom poput reflektujućeg prsluka ili reflektujuće narukvice za sve sportske aktivnosti van dnevne svetlosti. Na proizvodima sportske opreme, s obzirom na njihovu raznovrsnost, radimo različite tipove štampe, a prilagođene materijalu proizvoda.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90