x
X

Tvrdo koričenje doktorskih radova

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

 • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
 • Standarno koričenje
 • Lux koričenje
 • Koričenje u punom koloru

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Tvrdo koričenje doktorskih radova

Odbrana doktorske disertacije jedan je od najznačajnijih i najsvečanijih trenutaka za svakoga ko se bavi naučnim radom. Sama odbrana je veoma svečan čin, i samim tim, jasno je da i svi detalji, osim naučnog doprinosa i same sadržine, treba da budu urađeni perfektno. Kako je doktorski rad trajna vrednost za svakog pojedinca, ali i nauku, svaki primerak se čuva u datoj Univerzitetskoj biblioteci. Zbog toga što to razumemo, a i mnogih drugih razloga, od kojih je najznačajniji upravo kvalitet, budite slobodni da se obratite nama i sigurno nećete pogrešiti. Tvrdo koričenje doktorskih radova u Beogradu,može, na zahtev klijenta, da bude jedan od najelegantnijih vidova koričenja u našem All In One Copy Centru. Ova vrsta koričenja je idealna za korisnike koji vode računa o prezentacionom aspektu tvrdog koričenja ili imaju mnogo listova za koričenje. Tvrdo koričenje doktorskih radova može da bude urađeno različitim metodama: tvrdo koričenje standardno, tvrdo koričenje lux ili u punom koloru. Naša moderno opremljena laboratorija nudi više mogućnosti kad je izbor boje korica u pitanju, a od boja za štampanje naslovnice nudimo zlatnu ili srebrnu. Vaša lokacija nije presudna za brzinu i kvalitet usluge i isporuke. Tvrdo koričenje doktorskih radova u Novom Sadu ili koričenje u Banjaluci ili, pak drugim delovima Beograda – je isto tvrdo koričenje, Dorćol, Vračar, Voždovac, Vidikovac, centar, Novi Beograd...potpuno je svejedno. Ukoliko ste samostalno uradili dizajn korica i pripreme za štampu, dovoljno je da mejlom pošaljete svoje idejno rešenje i mi ćemo u najkraćem mogućem roku uraditi štampu i tvrdo koričenje u luksuznoj ili standardnoj opciji. U potpunosti nam je jasno koliko je važan svaki detalj originalnog i dobrog dizajna, pripreme za štampu, i samog kvaliteta izrade, i za sve od navedenog uvek možete da nam se obratite. Ukoliko Vam je potrebno koričenje već pripremljenog dizajna, ali nemate vremena da dođete do nas na Palilulu, pošaljite nam fajl ili opišite ideju, a mi ćemo poštom poslati završno tvrdo koričenje na Vašu adresu. Ukoliko Vam je potrebna bilo kakva dodatna informacija vezana za štampu, dizajn ili bilo koju drugu nedoumicu, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

 • Teget korice standard

  Teget korice koje se povezuju metodom šine su najčešća opcija tvrdog koričenja zato što omogučava da koričenje bude zavšeno za 2h. Na njima radimo direktnu štampu belom ili zlatnom cmyk bojom a može se raditi i štampa logotipa i teksta u punom koloru. Pošto se radi štampa tekst se ne presijava.

 • Bordo korice standard

  Bordo korice koje se povezuju metodom šine su najčešća opcija tvrdog koričenja zato što omogučava da koričenje bude zavšeno za 2h. Na njima radimo direktnu štampu belom ili zlatnom cmyk bojom a može se raditi i štampa logotipa i teksta u punom koloru. Pošto se radi štampa tekst se ne presijava.

 • Tvrde korice kolor

  Tvrdo koričenje po vašem zahtevu se radi metodom toplog bindera. Štampamo korice po dizajnu koji ste uradili, plastificiramo ih u sjajnu plastiku i oblažemo tvrde korice i knjižni blok da dobije jednu kompoziciju.

 • Sive metalik lux korice

  Sive metalik korice za tvrdo koričenje radova. Na ovim koricama možemo raditi štampu sa srebrnim ili zlatnim folija koje se presijavaju. Ovo metoda je sporija za izradu potrebno je minimum 24h, pošto se radi lepnjenje korice za knjižni blok i presovanje, omogučava i štampu na rikni.

 • Zlatne metalik lux korice

  Zlatne metalik korice za tvrdo koričenje radova. Na ovim koricama možemo raditi štampu sa srebrnim ili zlatnim folija koje se presijavaju. Ovo metoda je sporija za izradu potrebno je minimum 24h, pošto se radi lepnjenje korice za knjižni blok i presovanje, omogučava i štampu na rikni.

 • Crne lux korice

  Crne lux korice za tvrdo koričenje radova. Na ovim koricama možemo raditi štampu sa srebrnim ili zlatnim folija koje se presijavaju. Ovo metoda je sporija za izradu potrebno je minimum 24h, pošto se radi lepnjenje korice za knjižni blok i presovanje, omogučava i štampu na rikni.

 • Zelene sa teksturom lux korice

  Zelene korice za tvrdo koričenje radova. Na ovim koricama možemo raditi štampu sa srebrnim ili zlatnim folija koje se presijavaju. Ovo metoda je sporija za izradu potrebno je minimum 24h, pošto se radi lepnjenje korice za knjižni blok i presovanje, omogučava i štampu na rikni.

 • Bordo sa teksturom lux korice

  Bordo korice za tvrdo koričenje radova. Na ovim koricama možemo raditi štampu sa srebrnim ili zlatnim folija koje se presijavaju. Ovo metoda je sporija za izradu potrebno je minimum 24h, pošto se radi lepnjenje korice za knjižni blok i presovanje, omogučava i štampu na rikni.

 • Plave sa teksturom lux korice

  Plave korice za tvrdo koričenje radova. Na ovim koricama možemo raditi štampu sa srebrnim ili zlatnim folija koje se presijavaju. Ovo metoda je sporija za izradu potrebno je minimum 24h, pošto se radi lepnjenje korice za knjižni blok i presovanje, omogučava i štampu na rikni.

 • Crvene sa teksturom lux korice

  Crvene korice za tvrdo koričenje radova. Na ovim koricama možemo raditi štampu sa srebrnim ili zlatnim folija koje se presijavaju. Ovo metoda je sporija za izradu potrebno je minimum 24h, pošto se radi lepnjenje korice za knjižni blok i presovanje, omogučava i štampu na rikni.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90