x
X

Tvrdo koričenje u koloru

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
  • Odličan kvalitet
  • Prelepa štampa

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Tvrdo koričenje u koloru

Tvrdo koričenje u boji je jedan od najekskluzivnijih vidova koričenja u našoj štampariji u Beogradu. Vaša lokacija nije presudna za brzinu i kvalitet usluge i isporuke. Tvrdo koričenje u Novom Sadu ili koričenje u Banjaluci ili, pak drugim delovima Beograda – je isto tvrdo koričenje, Dorćol, Vračar, Voždovac, Vidikovac, centar, Novi Beograd...potpuno je svejedno. Ukoliko ste samostalno uradili dizajn korica i pripreme za štampu, dovoljno je da mejlom pošaljete svoje idejno rešenje i mi ćemo u najkraćem mogućem roku uraditi štampu i tvrdo koričenje metalblind ili obično. Ukoliko Vam je potrebno koričenje već pripremljenog dizajna, ali nemate vremena da dođete do nas na Palilulu, pošaljite nam fajl ili opišite ideju, a mi ćemo poštom poslati završno tvrdo koričenje na Vašu adresu. Poštarinu plaćate pri preuzimanju robe. Kada se radi o tvrdom koričenju u koloru, praktično učestvujete u stvaranju knjige s tvrdim koricama i sopstvenom idejom na naslovnoj strani. Postupak se odvija tako što se prvo štampa knjižni blok, a zatim se korice koje su odštampane u punom koloru plastificiraju. Podloške se prave od lepenke na koje se Vaša korica kašira i kasnije lepi, pa se sve to zajedno presuje i naknadno dodatno obrezuje, tako da dobijate Vašu knjigu ili monografiju s elegantnom naslovnicom, prelepom i kvalitetnom štampom na Vašu kućnu adresu, tako da je svejedno, kad je u pitanju tvrdo koričenje - Sombor, Šabac, Zemun, Podgorica, Vršac, Valjevo, Rakovac, Kragujevac...za nas su na istoj udaljenosti. Ova vrsta koričenja je najšire rasprostranjena kada su u pitanju završni radovi na akademskim nivoima,rečnici, kuvari ali i druge vrste sličnih publikacija (monografije, istorijska dokumentacija i slično). Šta god odlučite da povežete na ovaj način u našem modernom studiju, dobiće potpuno novu dimenziju. Zahvaljujući visokoj tehnologiji najkvalitetnije digitalne štampe i mašinama za tvrdo koričenje poslednje generacije, znajte da ulažete u trajne vrednosti. Odlično razumemo koliko je važna brižljiva priprema za štampu, te se od početka do konačne izrade – brzog tvrdog koričenja, slobodno prepustite našem profesionalnom timu talentovanih saradnika koji će Vaše ideje pretočiti u opipljivu stvarnost i nećete se pokajati. Sam dizajn korica knjige je nešto čemu mi pridajemo veliki značaj, jer znamo koliko snažan vizuelni efekat može da ima knjiga koja dođe do svog kranjeg korisnika, kada se nađe među poklonima, a kasnije i uspomenama onih koji je čuvaju. Cena tvrdog koričenja u Kraljevu, Subotici, Staroj Pazovi ili Mladenovcu ili bilo kom drugom gradu je ista. Naravno, zavisi od dimenzija, ali prvenstveno i od količine papira, tehnika poveza, kao i samih materijala.

  • Tvrde korice kolor

    Tvrdo koričenje po vašem zahtevu se radi metodom toplog bindera. Štampamo korice po dizajnu koji ste uradili, plastificiramo ih u sjajnu plastiku i oblažemo tvrde korice i knjižni blok da dobije jednu kompoziciju.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90