x
X

Umnožavanje CD diskova

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

 • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV
 • 700 mb
 • Automatsko narezivanje
 • Omot po želji

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Umnožavanje CD diskova

Narezivanje CD u Beogradu u našem All In One Copy Centru vršimo izuzetno kvalitetnom tehnologijom, tako da smo u prilici da izradimo CD sadržaje za koje možemo da garantujemo da će biti vrhunskog kvaliteta, toliko da kopiju nećete moći da razlikujete od originala. Narezivanje ili umnožavanje diskova radimo u dve metode: automatskim narezivanjem ili fabričkim izlivanjem diskova. Metodu kojom ćemo izvršiti narezivanje diskova određujemo u zavisnosti od količine narudžbe. Možemo narezati i umnožiti sve CD diskove od 700 MB podataka. Narezivanje blu ray diskova, kao i svih ostalih, vršimo povoljno, izuzetno brzo i kvalitetno. Naša laboratorija opremljena je mašinama najnovije generacije, i samim tim, omogućava nam realizaciju umnožavanja diskova izuzetno brzo i kvalitetno, što je garancija da će Vaši digitalno štampani ili rezani proizvodi ostvariti svoju reprezentativnu namenu. Radni kapaciteti su nam takvi da u toku samo jednog dana možemo da isporučimo do 2000 digitalnih nosača podataka, što nas čini vrlo konkurentnima. Narezivanje na CD posebno je značajno ukoliko su u pitanju konferencije, sajmovi ili prezentacije kompanija različitog tipa, gde se umnožavanje CD-a ili umnožavanje DVD-ja mora obaviti u presudno kratkom roku, zbog toga što se konačan broj učesnika često ne zna do poslednjeg časa. Zbog toga što to razumemo, a i mnogih drugih razloga, od kojih je najznačajniji upravo kvalitet, budite slobodni da se obratite nama i sigurno nećete pogrešiti. Pogledajte cenovnik štampanja na CD-u ili DVD-ju, koji se nalazi na našoj internet stranici, a za podrobnije informacije u vezi sa specifičnošću Vaših zahteva kontaktirajte nas telefonom ili putem upita koji se nalazi na sajtu. Kvalitet štampanja na diskovima, visoka efikasnost i brzina, adekvatna usluga i saveti, ali i pristupačne cene – sve se to nalazi u našoj štampariji. Nakon narezivanja na CD možemo da Vam napravimo omot za CD ili DVD, zatim, kartonsku kutijicu za CD ili DVD s kompletno Vašom idejom za štampu, ili pak, plastičnu kutijicu sa štampanim omotom za DVD ili CD i direktnom štampom na disku, kako biste dobili završen kompletan proizvod. Kod procedure narezivanja CD cena se formira u odnosu na kvalitet štampe, ako se stavlja i direknta štampa za diskove, i u odnosu na količinu. Cene umnožavanja CD-a nalaze se vidno istaknute na našem sajtu, tako da možete da proverite na licu mesta šta se najbolje uklapa u Vašu finansijsku konstrukciju. Ukoliko uporedite cene narezivanja na CD ili DVD s bilo kojom konkurentnom kompanijom, videćete da zbog kvaliteta, brzine umnožavanja CD-ova, pa do finalne isporuke proizvoda, nama uvek možete da poklonite svoje poverenje.

 • Umnožavanje diskova

  Diskove umnožavamo u zavisnosti od količine putem dve metode do 500 komada mehaničkim umnožavanjem na duplikatorima a preko te količine automatskim izlivanjem diskova sa kodiranjem segmentar podataka direktno u površinu diska.

 • Cd box

  Klasične CD kutijice od plastike sa providnom prednjom stranom u koju možemo ubaciti dve opcije papira 12x12 cm omot sa štampanom jednom stranom ili knjižicu 24x12 cm presavijenu na pola, obe opcije su dostupne u našim templejtima.

 • Kartonski omot

  Kartonski omot radimo preko količine od 100 komada. Vaš disk boja omot koji je ištampan oko cele površine na kartonu od 300 grama.

 • Štampa na disku

  Direktna štampa na disku putem flatbed tehnologije, savršen otisak u 1440 dpi rezoluciji. Za količine preko 1000 komada štampu radimo offset tehnologijom koja daje isti kvalitet uz povečan sjaj.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90