x
X

Uramljivanje canvas platna

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

 • *mm
 • *mm
* u cenu je uračunat PDV
 • Blind ram
 • Ručno natezanje na ram
 • Izuzetan kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

 • Neto:
 • Dostava:
 • Ukupno:

Uramljivanje canvas platna

Nakon kvalitetno urađene štampe na kanvas platnu, ono se najčešće ga je nateže na tzv. blind ram, kao što se, slike koje su rađene tehnikom Ulje na platnu ne ustakljuju. Kako štampa na kanvas platnu upravo reprodukuje ovakvu vrstu umetničkih dela i verno ih dočarava, blind ram je upravo ona tehnika dorade dela koja je najbolja. U ponudi imamo dve vrste blind ramova: dubine 20 mm, i one od 45 mm dubine. Svaki blind ram se izrađuje po tačnoj meri naručioca, i ne postoje standardni blind ramovi na koje bi se zatezali štampani kanvasi, jer su prilikom štampe moguće male oscilacije u dimenzijama, što se odražava na dimenziju blind ramova. Ukoliko nakon zatezanja na blind ram ne želite da Vašu sliku dodatno, dekorativno, uramljujemo, najčešće se prave tzv. mirror ivice, tj. oko same slike se štampaju polja, širine 3 ili 5 cm, koja će se videti na bočnim stranicama rama na koji se platno zateže. Na ovaj način se dobija atraktivan proizvod koji bez dekorativnog rama može dostojno reprezentovati vizuelnu ideju koju je klijent zamislio. Naš obučeni tim estetski potkovanih dizajnera Vam može pomoći i oko same ideje ukoliko niste do kraja sigurni koji je krajnji efekat koji želite da postignete. Blind ramovi se prave kao trajne i čvrste konstrukcije, sa poprečnim letvama, ukoliko dimenzija celokupnog rama to zahteva. Maksimalna dimenzija rama, koju mi možemo izraditi i na njega nategnuti platno je oko 2200mm x 1000 mm. Uramljivanje i natezanje kanvas platna u Beogradu u našoj digitalnoj laboratoriji Copy Centra se vrši ručno, jer svaka dimenzija zahteva, na određeni način, poseban pristup i tehniku.

 • 19x45

 • 38x45

 • 20x60

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90