x
X

UT – U sendvic table

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • Posteri sa obe strane
  • Ravna konstrukcija
  • Digitalna štampa

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

UT sendvič table

UT – U sendvič table su značajan pomak u reklamiranju. One, slično A tablama imaju postere s obe strane, ali nisu nagnute, već su zbog svoje konstrukcije postavljene tako da stoje ravno. Digitalnu štampu plakata koje postavljamo s obe strane konstrukcije vršimo na papirima od 80 i 150 grama Ricoh mašinama najnovije generacije u našoj moderno opremljenoj laboratoriji. Digitalnu štampu Beogradu u našem All In One Copy Centru, vršimo po povoljnim cenama, a zahvaljujući pomenutoj tehnologiji poslednje generacije, takođe i u vrlo kratkom roku. Nakon štampanja postera, vršimo savijanje i sečenje, ukoliko je to klijentu potrebno. Izrada postera i plakata, vrši se, pre svega, u promotivne svrhe, međutim, njihova proizvodnja popularna je i kad je reč o ostalim događajima kao što su svadbe, promocije, konferencije razni događaji i akcije. Poster za konferenciju ili poster za U table mora da ima savršen sklad kompozicije, boja i grafičkog dizajna, kako bi zbog svog formata bio dovoljno upečatljiv i preneo jasnu poruku, a s druge strane, da ne bude agresivan u smislu preteranih i jakih boja, jer se najčešće štampaju u punom koloru. Zbog toga je izuzetno važno kome poklanjate svoje poverenje, a na nas uvek možete računati. Ako želite da samostalno dizajnirate sadržaj samog postera, u našoj štampariji ćete dobiti veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, slike, motive, stilove natpisa, kao i font samog teksta, jer shvatamo koliko je važan dizajnerski deo ove priče. Ukoliko niste sasvim sigurni koji je finalni izgled Vašeg postera za reklamu, koju ćete postaviti na svoju U tablu, program za pravljenje postera se nalazi na našem sajtu i veoma je jednostavan za snalaženje. Samostalno dizajnirani plakati pružiće snažniju ličnu poruku s kojim Vaš klijent može lakše da se identifikuje. Pravljenje postera i plakata online je originalan način da svojoj reklamnoj poruci dodate autentičnu, ličnu poruku.

  • Papir 300g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90