x
X

Vizit karte sa zlatotiskom

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Vizit karte sa zlatotiskom

Vizit karte sa zlatotiskom su namenjene svima koji žele da bez ikakve sumnje budu istaknuti i primećeni u moru drugih vizit karti, zbog čega ova vrsta zaista predstavlja odličan izbor. Ove vizit karte se rade na papirima različitih gramaža i struktura, dok posebna tehnika dovodi do kreiranja zlatotiska i dovodi do efekta koji čak samostalno prezentuje proizvod i daje akcenat vizuelnom identitu, dok sam otisak - svojim specifičnim izgledom, privlači pažnju, ali i govori o klijentu koji se odlučuje za ovu vrstu tehnike. Vizit karte sa zlatotiskom može dati otisak koji je ravan, ali i sa teksturom i mikroteksturom, zbog čega se stvara izgled koji materijal čini atraktivnim i ekskluzivnim.

  • Papir 350g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90