x
X

XXL plasticne akreditacije

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • Dodatno

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Štampa na XXL akreditacijama

XXL plastične akreditacije nezaobilazan su prateći deo velikih sportskih, a često i kulturnih manifestacija, poput koncerata i slično, kada je veoma bitno uočiti osoblje iz organizacije, ili novinare, kako zbog pomoći koju mogu da pruže posetiocima, tako i zbog njihovog međusobnog raspoznavanja. XXL akreditacijske kartice sa štampom u koloru se izrađuju na kvalitetnoj PVC plastici, što je veoma značajno za njihovu trajnost i postojanost same štampe, jer su to XXL ID kartice koje se neretko nalaze na otvorenim prostorima kao što su stadioni ili koncertni prostori. Za sve XXL akreditacije štampa se vrši u punom koloru, koristeći termo i UV štampu. Kod XXL kartica štampanje vršimo standardnim tehnikama, najčešće UV štampe, vodeći računa da one budu originalne i u skladu s Vašim vizuelnim identitetom, ali i samim događajem, tako da budu lako prepoznatljive, kako po boji, tako i po dizajnu. Najčešće je reč o logotipima i specifičnom dizajnu odabranom za sav materijal koji prati određeni događaj. Ako je reč o nekom događaju kao što su konferencije, najbolje je odabrati boje i sam dizajn koji u potpunosti odgovara ostalom štampanom materijalu za samu konferenciju. Štampanje na XXL karticama se kod nas vrši jednostrano, ali klijenti ponekad imaju potrebu i za obostranom štampom, koja se vrlo lako nanosi, zbog otpornosti i kvaliteta same podloge za štampu akreditacije. Takođe, uvek možete da računate da svoju akreditaciju dopunite specijalnim efektima, i u tom smislu, ponuda u našoj štampariji je bogata. Sve navedene tehnike štampe čine XXL plastične akreditacije otpornim na atmosferske uticaje kao što su vlaga, sunčevo zračenje, smrzavanje i slično. Naša štamparija za XXL plastične akreditacije vodi posebnu brigu da naši klijenti budu zadovoljni. Uz Vaš predlog i našu eventualnu sugestiju kreiramo originalne akreditacije vrhunskog kvaliteta, koje konkurencija može samo da poželi. Naš dizajnerski tim će Vam svojim stručnim znanjem i iskustvom pomoći da Vaš proizvod zablista u punom sjaju i tačno posluži nameni koja Vam je potrebna. Ako postoji bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumica, budite slobodni da nas kontaktirate preko kontakt formulara na našem sajtu, ili nas pozovite na neki od navedenih telefona. Skrećemo Vam pažnju da na našoj internet stranici možete pronaći onlajn kalkulator u kom možete izračunati konačnu cenu svoje porudžbine, a u odnosu na specifičnosti i materijale koje odaberete, kao i količinu.

  • PVC

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90