x
X

Zaobljene vizit karte

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV
  • 300 gr.papir
  • Dve dimenzije
  • Veliki izbor motiva,boja i fonta slova

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Zaobljene vizit karte

Zaobljene vizitkarte su relativno nov trend u njihovoj izradi i daje im moderan dizajn. Štampanje zaobljenih vizit karti najčešće se vrši na 300-gramskom papiru sa ili bez plastifikacije, koja može biti jednostrana ili obostrana. Radimo ih po zahtevu, a razlika u odnosu na standardne je u tome što se ivice ćoškiraju. Vizit karte dimenzija 90mm x 50mm su najtraženije, međutim, izrađujemo ih i u formatu 85mm x 55mm, po izboru naručioca. Izrada vizit karti daje mogućnost štampanja na klasičnom kartonu, ali cenu vizit karte mogu da uvećaju ekskluzivniji materijali kao što su premazani papiri i slično. Njihovo samostalno pravljenje u našem programu je originalan način da svojoj reklamnoj poruci dodate lični pečat. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i visokoj stručnosti odabranih kadrova u našoj kompaniji, možemo s ponosom da kažemo da smo u mogućnosti da izvršimo realizaciju mnogih projekata u izuzetno visokom kvalitetu, što je garancija da će i svi Vaši proizvodi čiju nam izradu poverite, ostvariti svoju prvenstvenu namenu. Ako i dalje niste sigurni kako ih napraviti samostalno, na raspolaganju su Vam naši dizajneri koji Vam svojim sugestijama, kreativnoću i iskustvom mogu biti od velike pomoći, ali na nenametljiv način. U štampariji ćete dobiti veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, pozadinu, motiv, stil Vaših napisanih podataka, kao i font slova. Program za pravljenje vizit karti se nalazi na našem sajtu i veoma je jednostavan za snalaženje. Samostalnom pripremom za štampu daćete lični doprinos Vašem vizuelnom identitetu, i samim tim će poruka koju šaljete biti da dajete na značaju profesionalnom i ozbiljnom pristupu u poslovnoj komunikaciji, pri tom, prateći trendove. Ukoliko su u pitanju značajne količine, cena zaobljenih vizit karti može biti značajno manja. Osim iskustva, sjajne i kvalitetne tehnologije, na našoj strani su i svi ostali ključni faktori: kvalitet, brzina, usluga i cena. Da bismo bili i ostali ovako konkurentni, godinama ulažemo u sve potrebne resurse – od tehničkih do ljudskih, pa je i rezultat adekvatan našem trudu i naporima.

  • Papir 300g

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90