x
X

Zidni kalendari

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Zidni kalendari

Zidni kalendari su uvek rado viđen poslovni poklon koji je ujedno praktičan i ekonomičan po svačiju reklamu. Ovaj reklamni proizvod bez ikakve sumnje ostvaruje svoju promotivnu funkciju tokom cele godine i znatno je efikasniji od određenih spoljnih i skupljih reklamnih metoda i pristupa. Zidni kalendari su formata A3 sa metalnom žicom kako bi se osigurala njihova postojanost i sigurnost. Zidne kalendare radimo isključivo po vašem dizajnu i smernicama. Izrađuju se na papiru od 170gr i dolaze u paketu sa 12 listova, svaki list predstavlja jedan mesec.

  • Papir 130g

  • Žica

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90