x
X

Zlatne nalepnice

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Za sve važne prilike
  • Vodootporne
  • Vrhunski kvalitet

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Zlatne nalepnice

Zlatne nalepnice svoju najčešću primenu nalaze u situacijama kada je potrebno vizuelno obogatiti predmet na koji se stavlja, kako bi dobio na svojoj ekskluzivnosti. One su, kao i sve naše samolepljive nalepnice, vodootporne, i rađene tako da čvrsto prijanjaju za podlogu. Izrada zlatnih nalepnica koristi se najčešće za označavanje godišnjica, jubileja, proslava, čestitki, reprezentativnih proizvoda itd. Organizacija poslovanja All In One Copy Centra u Beogradu je takva da podrazumeva visoku efikasnost, tako da Vaše personalizovane zlatne nalepnice možete dobiti spremne za korištenje u rekordnom roku. Štampanje nalepnica vrši se u rolnama ili tabacima, širine 500mm i dužine 700mm. Štampaju se na PVC foliji (za unutrašnju i spoljnu upotrebu). Vodootporna folija može da bude bela mat ili sjajna, providna mat ili sjajna, peskirna, zlatna, srebrna, muflon, reflektujuća ili takozvana one way vision. Kad je reč o sečenju, nudimo ravno, konturno i minijaturno sečenje, ili ne moramo da ih sečemo, ukoliko je to Vaš izbor. U štampariji ćete dobiti veliki broj motiva među kojima možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara, tako da možete da birate boje, natpis, slike, motive, stilove natpisa, kao i font centralnog teksta. Uz dobar dizajn koji će privući pažnju drugih, a koji upravo Vi možete kreirati na našem sajtu, sigurno nećete ostati neprimećeni. Originalno dizajnirana nalepnica, s pravim odabirom boja, motiva, detalja i fonta slova, pružiće snažnu i ličnu poruku s kojim Vaš klijent može lakše da se identifikuje. U psihologiji je vrlo poznat značaj odabira motiva, ali čak i kombinacije određenih boja koje podstiču određene neurone u mozgu i vezuju ih za određenu delatnost. U okviru naše kompanije Vas čeka sjajan tim dobro obučenih i stručnih saradnika koji će Vam svojom efikasnošću pomoći prilikom realizacije Vaših ideja i obezbediti brzu i kvalitetnu izradu. Kvalitet štampe zlatnih nalepnica je vrhunski, kao što je već napomenuto, a poruka da vodite računa o kvalitetu Vašem klijentu govori koliko ulažete u sebe i svoj marketing, poštujući time svoje korisnike. Zlatni dodaci učiniće vaše nalepnice elegantnijim, uočljivijim i prestižnijim što će Vam, posledično, olakšati prodaju i povećati vrednost datog proizvoda.

  • Zlatna folija

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90