x
X

One way vision autografika

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

  • *mm
  • *mm
* u cenu je uračunat PDV
  • Propusnost u jednom pravcu
  • Lepljenje po želji
  • Otporna na sve atmosferske prilike

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

One way vision autografika

One way vision autografika se pre svega odnosi na, kako joj i ime kaže, na foliju koja ima vidljivu propusnost u jednom pravcu. Dakle, na samoj foliji vidljiva je marketinška poruka kojom ste brendirali svoj automobil, ali ona istovremeno omogućava da se iz unutrašnjosti automobila vidi napolje.Vrsta štampe koju nudimo za One way vision folije podrazumeva širinu folije od 600mm i visinu 200mm. Od dodatnih usluga, nudimo Vam lepljenje, iako možete preuzeti grafiku za auto i lepiti je na vozilo samostalno. Autografika, osim svoje marketinške funkcije ima odličnu osobinu da je otporna na sve atmosferske prilike, jer se koristi specijalna, rastegljiva folija koja se vrlo lako lepi i prijanja na površine koje se krive i koje su, neravne, više ili manje, u zavisnosti od dizajna samog automobila. Nalepnice za kola su sistem brendiranja koji je vrlo efikasan, i pogotovu su značajne za kompanije čija su vozila stalno u pokretu. Auto folije u našoj ponudi su rađene tako da se mogu oštetiti samo mehanički, jer su, osim na vlagu, otporne i na sunce, tako da natpisi za automobile neće izbledeti usled konstantne izloženosti UV zračenju. U našoj ponudi nalaze se oblici i dimenzije namenjene različitim vrstama automobila, a možemo Vam ih dostaviti i u sitnijim delovima zbog lakšeg lepljenja na površinu automobila. Imajući u vidu da je sečenje folije po dimenzijama automobila, i oblicima koji moraju savršeno da prate njegovu liniju, taj deo posla smo tako, skratili. Kod nas u All In One Copy Centru u Beogradu, sve je podređeno klijentima i brzini izrade njihovih narudžbina. Naši dizajneri će Vam rado pomoći pri izboru idealne nalepnice za kola, bez obzira na njenu veličinu ili kompleksnost pripreme za štampu. Klijentima volimo da napomenemo da folije za automobile prijanjaju i na neravnu podlogu, tako da automobile moraju prethodno da očiste i otklone eventualna ulubljenja, jer će folija pratiti liniju krivine, kako bismo finalnu realizaciju učinili besprekornom. Kod nalepnica za automobile cena zavisi od pripreme za štampu, materijala i dimenzija, a naplaćuje se po kvadratnom metru. Štampa na automobilima će u svakom slučaju uspeti da postigne marketinški input koji će predstavljati poruku o Vama koju želite da prenesete Vašim klijentima.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90