x
X

Rokovnici

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Rokovnici

Ukoliko za neki proizvod možemo reći da je dugovečan i da jednostavno nikada ne izlazi iz mode, to je onda standardni i klasični - rokovnik. Rokovnici koje imamo u ponudi su najvećim delom formata B5, što ih čini idealnim za kancelarijske i lične svrhe. Ujedno, rokovnik je odličan, uvek poželjan i praktičan poklon za svakoga. Rokovnici su forme knjižnog bloka sa potrebnim informacijama tokom jedne godine i osnovnim delovima, poput mernih jedinica, svetskih pozivnih brojeva, informacije o vremenskim zonama, ali i popularnim internet portalima, kao i delom za lične podatke i naravno prostorom za ličnu evidenciju. Svakako, moguće je brendirati i rokovnike drugih dimenzija, modela, kao i različitih boja. Rokovnici mogu biti brendirani postupkom direktne UV štampa koja je dugovečna ili pak mogu biti brendirani laserskom gravurom koja daje bogat otisak pod prstima. Sam postupak brendiranja zavisi od zahteva klijenta, kao i pripreme za brending.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90