x
X

Tehnička oprema

Korak 1 Konfiguracija i cena SKU:
Kompletnu cenu proizvoda možete dobiti odabirom ponudjenih varijacija i količinom. Nudimo opciju pripreme za štampu kao i pregled već ponudjenih dizajnerskih predloga.

* u cenu je uračunat PDV

Korak 2 Dodaj dizajn
info popup o dizajnu, dodato kroz backend: https://www.copy.rs/wp-admin/admin.php?page=acf-options-shop-settings

Stil:

Uploading 0%... Uploading 0%...

Dodajte fajl

  • Neto:
  • Dostava:
  • Ukupno:

Tehnička oprema

Tehnička oprema je nezaobilazan deo kada je reč o poklonima kojima želite da obradujete vaše poslovne partnere i klijente. Paleta proizvoda koju obuhvata "tehnička oprema" je širok i obuhvata stotine različitih proizvoda koji su u uskoj ili široj vezi sa tehnologijom. Pod okriljem tehničke opreme možete naći slušalice, punjače za mobilne telefone, auto punjače, zvučnike, kamere, držač za mobilne uređaje, maske za mobilne telefone, manje ventilatore itd. U ovoj kategoriji je samo mašta granica. Na predmetima tehničke opreme se najčešće radi direktna UV štampa.

 

Ako imate problema prilikom pravljenja fajlova za sopstveni dizajn proizvoda, možete koristiti naše predloge i odaberete među već ponuđenim šablonima. Naši šabloni za štampanje pomažu da podesite pravilne margine i razmake za štampu, nalepnica, kataloga, kartica, brošura i svim ostalih materijala koje štampamo. Možete čak i odabrati Adobe Acrobat PDF fajlove u razlićitim dimenzijama i oblicima. Lako je skinuti naše besplatne predloge šablona online. Pozovite nas za više detalja ili se obratite korisničkom servisu na broj telefona +381 11 697 30 90